26 Şubat 2013 Salı

Bikarbonatı merak edip okumayanlar için !

Kemal Milar Beyin  Kısa ve Öz Bikarbonat Açıklaması

KARBONAT - SODYUM BİKARBONAT


Karbonat ( Sodyum Bikarbonat - İngilizce: Sodium bicarbonate - Kimyasal formülü : NaHCO3 )
Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmazmı ?Aktardan satın alsak olmazmı ? Bakkal'dan alsak olmaz mı gibilerinden bana soru sormayın. Ben size TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.İngiliz Bikarbonatı için tıklayın !

Not 1: Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Eğer kanser hastasıysanız Önce gidip dijital pH ölçer alıp idararınızı sabah akşam kontrol edip pH ı 8 in üzerine çıkarmanız gerekir. Buna bağlı olarak karbonat içimi günde 5 - 6 çay kaşığı karbonatlı su içmeniz gerekebilir. 1 çay kaşığı karbonatlı suyu bir miktar içip yatağa yada kanepeye uzanıp 360 derece sağa sola dönerek haraket etmelisiniz . Bu haraketleri yaparken ara ara bardaktaki karbonat tüketilmelidir. Bol sebze ağırlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Özellikle gün boyu acıktıkça salatalık yemenizi tavsiye ederim. Bütün hastalıkların temelini asidlenmemizden kaynaklanır. Eğer asidik olursanız, kanser dahil pek çok hastalığa yakalanırsınız. Eğer vücudunuzdaki su alkaliyse hasta olmazsınız. Asla kola türü içecekleri tüketmemeniz gerekir. Bu içeceklerin hepsi asidik pH değeri 2,5 'tur. Sizi kimse bu içeceklere karşı uyarmaz. Cips'lerin içinde MSG vardır asla tüketmeyin, aşıların hepsi asidik'tir asla çocuklarınıza yaptırmayın. Yapat tatlandırıcılardan uzak durun asla kullanmayın. Eğer karbonatlı su içtiğinizde ishal olursanız bunu bilinki vücudunuz asitlerden kurtulmaya çalışıyordur. Bu iyi bir göstergedir. asitler atıldığında ishal biter. 

Eğer yüksek Tansiyonunuz varsa yada yaşlıysanız Karbonatlı suyu içtikten sonra Kanape yada yatağa uzanı 10 - 20 dk uzanıp dinlenin. Bazı insanlarda tansiyonda yükselme yaratabilir ama kısa sürer bu. O yüzden TANSİYONUNUZUN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSANIZ UZANIP 10 - 20 DAKİKA DİNLENİN. ARKADAŞIMIN ANNESİ YÜKSEK TANSİYON HASTASIYKEN ŞUANDA YÜKSEK TANSİYON HASTASI DEĞİL! AMA KARBONATLI SU İÇTİKTEN SONRA VÜCUDUNU DİNLİYOR EĞER ÇIKARMIŞ GİBİ HİSSEDERSE YATAĞA UZANIP DİNLENİYOR SONRA KALKIP GÜNLÜK İŞLERİNE DEVAM EDİYOR!. .. http://www.facebook.com/notes/kemal-milar/sodyum-bikarbonatla-tedavi-olan-hastal%C4%B1klar/10151254566247029

23 Şubat 2013 Cumartesi

Bikarbonat Testim !

Yaklaşık 5 gündür kullandığım Bikarbonatın, medikalden aldığım Turnusol kağıdı ile ph değerimi test ettim. Bu arada hiç Bikarbonat kullanmayan kızımın ph değerinide ölçtüm. 

Gördüğünüz gibi sağdaki benim ph değerim , soldaki ise kızımın.
Resimde ,sağdaki yani benim ph değerim çok iyi , ama kızımın ise düşük.     
Bir diyaliz hastası olarak faydasını gördüm. Biz diyalize girenler olarak kullandığımız ilaçlardan dolayı ve fazla sıvı alamadığımızdan  kabızlık yaşayabiliyoruz. ALLAH,a hamd olsun şu an kabızlık çekmiyorum. Ayrıca tansiyonumda normal değerlerde. Kendime ait bu bloğumdan Astrolog Sayın Kemal Milar beye en kalbi Teşekkür ve şükranlarımı sunar , kendisinden ALLAH razı olsun diyorum.

Kanser hastası kayınpederim de 1 haftadan bu yana Bikarbonat uyguluyor . Ayrıca kendisinin önümüzdeki Mart ayının sonunda PET-BT çekimi var , inşallah şifa görür ve bu sevinçli haberleri yine sizlerle ve Kemal beyle paylaşırım. Tekrar teşekkür ederim Kemal bey .

16 Şubat 2013 Cumartesi





ÖLÜ SU İÇMEK = HASTALIKLARA DAVETİYE ÇIKARMAKTIR...



* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa, yüksek tansiyon hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa, bel ve boyun fıtığı hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa, gut - artrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa, astım hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa, şeker hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa, ülser hastalığına yakalanırız.

* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve kolon kanseri olma tehlikesi yaşarız.

* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre kanserleşme sürecine girer !!!...


Hasta olmamak için vücudumuzu susuz bırakmamalıyız.
Alkali - Canlı su içmeliyiz.
Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!!...
Çağımızın en büyük problemi ; İçilen ÖLÜ SU'lardır !!!
HASTA DEĞİL SUSUZSUNUZ...   

15 Şubat 2013 Cuma

Bikarbonatla Gelen Sağlık !

Yaşanmış Karbonat Hikayeleri :



Hastalıklar : Kemiklere Metastas Yapmış Prostat Kanseri, Lösemi, Şeker Hastalığı, Reflü, Gastrit, Ayaktaki Mantar Hastalığı, Çukulata Kisti, Boğaz Ağrıları, Gül Hastalığı, Polikistik over sendrom, Yüzde çıkan sivilceler, Üşütme, Yüksek trigiliresit seviyesinin düşürülmesi, Yıllardır sağ topuğukta yara şeklimde kanayan yarıklar, Non Hodgkin Lenfoma (NHL), Kedideki Yarım Portakal Büyüklüğünde TÜMÖRÜN 1,5 Ayda Yok oluşu, Yüksek karaciğer değerleri, Yüksek Tansiyon Ve Kan Analiz Sonuçları, 8 Günde Sayılamıyacak kadar çok olan Kistlerin Yok Oluşu, Mantar, 12 Sene Süren Karaciğer Hastalığı'nın 7 Günde Yok Oluşu, Mide Kanseri, Ürtiker, Diz Kapakları'da oluşan ağrılar, Egzama, Ödem-Bel Fıtığı-Böbrek, Trombosit Düşüklüğü, Liken hastalığı, Guatr ( Hipertiroidi ), Ürtiker, Zona Hastalığı, Trigliserit, Normale dönen Kan tahlilleri ve halen yeni görüşler gelmeye devam ediyor.

17 Ocak 2012 Karbonatla ilgili İlk haber : Kemiklere Metastas Yapmış Prostat Kanseri İlk sevinç verici haberimi aldım sonunda :))) Arkadaşımın kızarkadaşının Dedesi prostattan ameliyat olurken parça almışar ve kanser olduğunu ve kemiklere metazdas yaptığını söylüyorlar. 80 yaşından büyük olduğu için kemoterapi yapamıyorlar ve yapacak bişi yok diye gönderiyorlar. Benim vasıtamla arkadaşımın kız arkadaşı dedesiyle konuşuyor. karısı zorla karbonatlı su içirmeye başlamışlar. 4 Hafta karbonatlı su içtikten sonra, gittikleri hastahanede Doktorlar kanser hastalığından iz kalmadığını iyleştiğini söylemişler.

25 Kasım 2012 - Karbonatla ilgili yeni haberler : Lösemi Büşra Özder hanım bildirmiş : KEMAL ABİ 18 YAŞINDA AML M2 LÖSEMİ TEŞHİSİ İLE 26 AĞUSTOS 2011 DE HACETTEPEYE YATTIM 3 KÜR KEMO ALDIM 15 KASIM 2011DE TEDAVİMİ BIRAKTIM 4VEYA5 BİTKİSEL KULLANDIM EN SON KARBONAT KÜRÜNÜ UYGULADIM LOKOSİTLERİM 9 AY BOYUNCA 4000 4400 İDİ KARBONATLA 8400 Ü BULDU ÜSTELİK BANA TEDAVİYİ BIRAKIRSAN YÜZDE DOKSAN TEKRARLAR DEDİLER ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR TAM 13 AY OLDU KENDİMİ ÇOK ZİNDE HİSSEDİYORUM SİZEDE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Oktay Özak paylaştı Kemal Milar 31 Mayıs 2012 - Karbonatla ilgili yeni haberler : Çukulata Kisti Kemal Milar ŞİFAHANESİ bir dertliyi daha ilaçsız,perhizsiz sadece karbonatlı su ile tedavi etti,ediyor.Komşumuzda çukulata kisti denen rahatsızlık varmış.Kızım sohbet sırasında anlatmış.Karbonatlı su kürüne başladıktan 17 gün sonra kontrola gittiğinde(30.05.2012)kistin yok olma noktasına geldiği görülmüş.Doktoru bu mucize nasıl oldu diye sorunca durumu anlatmış.Sabah saatlerinde gerçekleşen bu olay,saat 15.00 civarı doktorun hastaya telefon etmesi ile daha da güzelleşmiş.Doktor muayenede çok şaşırdığını ve sonra konuyu Kemal Milar sayfasından incelediğini ve çok memnun olduğunu belirtmiş. Kemal kardeşimizin nasibi olanların şifa bulması için kurduğu ŞİFAHANE kartopunun çığ'a dönüştüğü hızla büyüyor Elhamdulillah... Selam ve sevgilerimizle birlikte dualarımız da seninle..

Karbonatla ilgili Haberler - Kedideki Yarım Portakal Büyüklüğünde TÜMÖRÜN 1,5 Ayda Yok oluşu Naime Nur Banu Birlik Hanım paylaştı : kedimin 4 yıl önce ceviz büyüklüğünde tümörü vardı, veterineri, temizleyemeyiz sıçrar bu yüzden almıyalım, bırakalım büyüsün sonrasında kendiliğinden patlar ve kediniz ölür demişti aradan geçen 4 yılda yarım portakal kadar büyüdü ve kediye ızdırap veriyordu, bu arada 12 yaşındaki kedimiz , sürekli uykuda yaşamını geçiriyordu, Ocak ayının ortalarında Kemal Milar ın sayfasında karbonatla ilgili bilgileri okurken, dedenin nasıl karbonatla iyileştiğine şahit olunca ,ben ve kedim karbonat içmeye başladık..Bir buçuk ay sonra, kedimin urunun içi boşaldı, kendine geldi 12 yaşına rağmen genç bir kedi gibi koltuk tepelerinde atlıya zıplaya koşturmaya başladı, bense kolestrol ve trigilesimi yedi yıldır düşüremiyordum, onlarda normal seviyeye indi ve daha dinçlik ve canlılık geldi.. sizde bir tahlil yaptırıp karbonata başlarsanız 1,5 ay sonraki gelişmelerinizi tıpbi ve hissediş olarak takip edebilirsiniz..

Karbonatla ilgili yeni haberler - Mide Kanseri Gülşah Kilinç Hanım paylaştı: sadece dört gün önce mide ağzı tümörle kapalı olduğu için damardan beslenen babam karbonat kullanmaya başlamamızın dördüncü gününde bizimle birlikte kahvaltı etti neşeyle ve minnet dualarıyla bol bol Kemal beyin kulaklarını çınlattığımız hayatımın en güzel kahvaltısıydı az önce sebzeli mercimek çorbası içirdim televizyon seyrederken ceviz ve kaju fıstığı yiyor Kemal bey varlığınıza şükrediyorum Allah ilminizi artırsın ve sizin gibi insanları eksik etmesin. Gülşah Hanımdan devamında gelen haber ve yorum: Kemal bey serumları çıkarttık babamı eve getirdik ben babama hastanede vermeye başlamıştım karbonatı Ankara ya geçmeden bir kaç gün evde dinlensin gerekirse damardan mama desteği verirsiniz demişlerdi gerek kalmadı gibi görünüyor serum yok babamla karşılıklı yemek yiyoruz doktorların tepkisini henüz bizde göremedik. Gülşah hanım bana özel'den birde şu haberi verdi : Dört gün önce su içemeyen hastanın dört gün karbonat kullandıktan sonra tavuklu pilav yemesi sizin mucizenizdir ve mübarek kandil öncesinde çok dua aldınız Kemal bey Allah ilminizi arttırsın ve bizlere hazmını versin ben ve eşim kandilinizi kutlarız.

Karbonatla ilgili Yeni Haberler - 12 Sene Süren Karaciğer Hastalığı'nın 7 Günde Yok Oluşu Gülşah Kilinç Hanım paylaştı :Babamla birlikte bir haftadır uyguladığım yoğun karbonat kürünün etkileri 12 yıldır karaciğer hastasıyım bir türlü tanımlanamayan bir nedenden dolayı karaciğer enzim değerlerim ALT enzimi 80 AST enzim 120 altına düşmüyordu şimdi ikiside 25 in altında.... 2 yıldır kullandığım antidepresanları bu 4 gündür almıyorum kendimi hiç bu kadar hafif ve mutlu hissetmemiştim.....üstelik babamın hastalığından dolayı yoğun stres altında olmamıza rağmen antidepresanlara 4 gündür ihtiyaç duymuyorum vücudumdan atılan asitle birlikte çıkanları gözlerimle gördüm aynada görüntüm değişti... kendimi yenilenmiş hissediyorum ve ph değerim şu an 7.4 Kemal beye sonsuzzzz teşekkürler meğer babamdan çok ben hastaymışım sayesinde sağlığıma kavuştum sağolun varolun Allah ilminizi artırsın hazmını versin Not: Aminotransferazlar ne işe yarar? AST (SGOT) birçok farklı dokuda bulunmaktadır. Karaciğer, kalp, kas dokusu, böbrek ve beyinde bulunur. Bu dokulardan herhangi birinde oluşan hasarda kandaki AST düzeyi artmaktadır. Yani hem kas hastalıklarında hemde kalp krizinde bu enzimin kandaki düzeyi artmaktadır. Bu nedenle AST karaciğer hasarının spesifik bir göstergesi değildir.ALT (SGPT) ise karaciğere daha spesifiktir. Bu enzim karaciğer dışındaki dokulardada bulunabilmesine rağmen karaciğerde daha fazla konsantre edildiği için karaciğer hasarının daha spesifik bir göstergesidir.

Karbonatla ilgili yeni haberler - Boğaz Ağrısı kemal bey merhaba, çok kola tüketen biriydim. 1 ay kadar önce yine epey kola içtikten sonra karbonatı denemeye karar verdim. 1 lt lik 1 sürahiye 2 tatlı kaşığı karbobat attım, ve o sürahideki tüm suyu içtim, 20-25 dk sonra inanılmaz uykum geldi ve uyudum, sabah uyandığımda idrarıma inanamadım, önce koyu, sonra çok çok koyu kahverengi geliyordu, biterken de kırmızı ya yakın bir renk , çok korktum ama karbonatlı suyun ne kadar işe yaradığını gördüm. ertesi 2 gün boyunca bütün vücudum tuza basılmış gibi yandı, sanki her zerrem susamıştı sürekli su içme ihtiyacı ve uykum vardı. ve göz çevrem şişti ilk zamanlarda. şimdi iyiyim, ve 1 kilo kadar verdim, zaten 50 kiloda sabitttim yıllardır ama onu kullandığım haftadan sonra artık kilom 49 da sabitlendi. geçtğiğimz yıl hayatımın en zor zamanlarını yaşamıştım, ve buyılın sonunda vücudum artık üzüntü ve strese yeniliyo gibiydi. bu yıl bademciklerim iltihaplanmıştı ilk defa ömrümde ve ilaç kullanmayı reddeden biri olarak hiç bir antibiyotik almamıştım ve en ufak bir üzüntümde boğazlarım ağrıyordu artık. ciddi anlamda sıkıntım vardı boğazlarımdan ama karbonatlı sudan sonra boğaz ağrım da kalmadı. teşekkürler , ben de deneyimimi paylaşayım dedim. ayrıca saçlarım da eskisi kadar dökülmüyor [:)] Teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için.

Selda Şirin Akın paylaştı Kemal Milar 28 Mayıs 2012 Gül Hastalığı Kemal bey, dün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı. Karbonatlı su mucizesinden ona da söz etmiştim. Yüzünde yıllardır hiç geçmeyen sivilceye benzer kızarıklıklar vardı; gül hastalığıymış adı.... 1 ay hiç aksatmadan karbonatlı suyu kullanmış. Dün aradı, 3 gündür yüzünde hiç kızarıklık kalmadığını, bu dönemde herhangi bir antibiyotik kullanmadığını da söyledi. Çok sevindim, karbonatlı su ile bir mucize haberi daha :) Arkadaşım adına çok teşekkür ederim.

Tarik Akcol paylaştı Kemal Milar - Ameliyat Olması gereken Mide Rahatsızlığı 29 Mayıs 2012 Selamlar hocam! Karbonat hakkinda sevindirici bir haber daha aldik. Burada iranli bir arkadasim var , kendisi surekli mide rahatsizliklarindan bahsediyordu ve karni surekli siskin duruyordu. Birgun gene kendisine nasil oldugunu sordum, doktora gittigini ve midesinde ciddi anlamda asit oldugu teshis konuldugunu ve doktorun ,ameliyat olmasi gerektigini soylemis. Bundan dolayi da uzgun goruuyordu, kendisine karbonati anlattim nasil kullanacagini anlattim, amir bir hafta sonra yanima geldi ve bana sonsuz tesekkurlerini iletti. Fiziksel goruntusu inanilmaz derecede olumlu yonde degismisdi. Artik hicbir sorununun kalmadigini ve kendisini gayet normal hissetigini soyledi. Bende onun tesekkurlerini size pasliyorum, cunku tesekkuru hak eden sizsiniz:)) Olsen Lsnn paylaştı Kemal Milar 22 Temmuz 2012 Karbonatla ilgili yeni haberler : Polikistik over sendrom Polikistik over sendromu kemal bey selamlar, karbonatlı suyu içip sonuclarını da yazacagımı soylemıstım. polikistik over sendromluyum adetlerım fecı sekılde duzensızdı. 2 ay olmayabılıyordum. doktora gittiğimde doğum kontrol hapı verdı -yasmin- ancak ben sadece 4 gun kullanabıldım hem yan etkılerı hem de ılac kullanımından uzak durmak ıstediğimden. yanı bu yolla duzene girmesi ve ömür boyu hapları kullanmak zorunda olmak fikri acayip canımı sıkıyordu. ve kullanmadım. bir sekilde sizinle karsılastım. ılk ay cok duzenlı olarak karbonatlı su içmememe rağmen 17 gun gecıktı adetım. kı bu bıle benım ıcın önemlı bir gelısmeydı. sonrakı ay daha duzenlı içtim sadece 4 gun gecıktı ve bu ay 3 gune düştü. yanı ne dıyeyım bılemıyorum :) çok kucuk bir sey gibi görünüyor hatta ınsanlara anlattıgımda ınanmıyorlar bıle karbonatlı suyla bunların olabıldıgıne. ama ben iyi hissediyorum. biraz daha tadını çıkarıp testlerımı yaptıracagım. tiroid de oldugu ıcın asıl o ne durumda çok merak edıyorum. ve sıze çok çok tesekkur edıyorum. sızınle karsılasabıldıgım ıcın şanslı hıssedıyorum kendımı. varolun.

14 Şubat 2013 Perşembe

Kemal Milar ve Karbonat

İnternet ve Sosyal paylaşım sitelerinin faydalarını ciddi olarak görmeye başladım. Geçen gün takibe aldığım Kemal Milar beyi ve yazılarını dikkatle izliyorum. Hiç aklınıza gelmeyen hayatınızda mutlaka duymuş olduğunuz Bikarbonat,ın faydalarını okuyunca sevinçle siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Bikarbonatın insan üzerindeki faydaları saymakla bitmiyor. Şeker hastasından tutun Kanser hastasına kadar şifası olduğunu öğrendim. Sadece bir çay bardağına ılık su ile karıştırılıp bir çay kaşığı sabah ve akşam içilen karbonatın başta Yüce Rabbim olmak üzere her şeye iyi geldiğini öğrendim. İsteyen arkadaşlarım Kemal Milar isimli kişiyi (astrolog ) takibe alabilirler. Saygılarımla Aytaç Alca Bu linkden ulaşabilirsiniz :
https://www.facebook.com/kemal.milar